Etsi
  • Misa Kannos

Päivitetty: 16o joulu 2019

Marraskuisessa säässä on kuvaamisen kannalta aina omat haasteensa. Luonnon valo alkaa olemaan kortilla ja silloin kun valoa on saatavilla, muuttuvat olosuhteet nopeasti. Toisaalta lähestyvä Joulun aika tuo usein asuntokuviin jo oman tunnelmansa.

Tämän kuukauden aikana kuvauksia oli yhteensä neljällä paikkakunnalla. Asuntoja mahtui kuvauksiin aina keskusta-asunnoista suuriin maaseudun koteihin. Osa asunnoista oli ammattilaisen stailaama ja osassa viimeistelyn oli hoitanut erinomaisesti asunnon omistaja. Joissakin kohteissa tehtiin isompia muutoksia vielä kuvauksissa.


Asuntokuvauksien lisäksi kuvattiin asetelmia, kuvituskuvaa ja erilaisiin käyttötarkoituksin videomateriaalia. Myös ilmakuvia eri kohteista kertyi paljon. Värien puolesta voikin sanoa että syksy on dronekuvaajan parasta aikaa.


Haastavimmat kuvausolosuhteet tarjosi ylivoimaisesti videon taustamateriaalin kuvaus Kaivopuistossa ja Keilaniemessä. Hyinen merituuli meinasi hyydyttää kuvauslaitteiston lisäksi myös kuvaajan. Yhtään kuvauskopteria ei tosin tässä kuvauksessa menetetty, siitä iso plussa. 😃


#asuntokuvaus #kiinteistökuvaus #ilmakuvaus #asuntovalokuvaus #sisustus

5 katselukertaaKirjoita kommentti

Architectural & Real Estate | Kannos t:mi

misa@kannos.fi
+358 43 824 7531
Helsinki - Lahti - Kouvola - Kotka

Arkkitehtuurin, tilojen, asuntojen, hotellien, sisustuksien ja kalusteiden ammattivalokuvausta lähes kymmenen vuoden ja yli
2 500 kuvatun kohteen kokemuksella.

© Kannos t:mi 2019